lørdag 30. juli 2011

Husløs !

JA da er vi offisielt uten beboelig hus i et par uker. Tipper epleskrinet er eneste nettbutikk som drives fra egen holme i den sørlandske skjærgård ;) Det gamle huset får nye eiere 1. august. Det nye er preget av kaos. Vi satser på å flytte inn der til skolestart og da må vi enda leve med byggerot en god stund.

Vi får slite oss igjennom de neste 2 uker uten hus. Erstatningen er ikke så verst. Et hytte i sørlandsk idyll. 4 skritt og 5 trappetrinn ned til vannet som holder behagelig 22 grader.

Her er en liten fristelse fra dundelina . Denne kommer snart til epleskrinet sammen med resten av den nydelige høst kolleksjonen til dundelina.


.


Er deres liv preget av kaos ? Er ikke dette en kjole dere bare må ha når den kommer ?

Vibeke

lørdag 16. juli 2011

Mye å gjøre!

Det har ikke vært mye tid til å blogge i det siste. Det er nå bare 2 uker til vi skal inn i nytt hus. Eller rettere sagt det som holder på å bli et nytt hus. Det blir ikke ferdig i tide. Vi får ta til takke med 4 soverom og et bad i kjelleren foreløpig. Hytta på sjøen kommer nok godt med.

Inne i mellom har jeg fått gjort noen små endringer på nettsiden. Det er lagt inn en liten presentasjon av de merker jeg fører. Her er den :

Epleskrinet barneklær en nettbutikk som selger klær til barn i alderen 0-12 år. Vi har valgt å føre kjente og litt mindre kjente merkeklær for barn fra Danmark og Norge. Fra august har vi fullt sortiment.
Ej sikke lej sitt varemerke er uglen som går igjen i flere av deres print. Ej sikke lej sine barneklær er inspirert av 70 tallets ubekymrede og glade stil men er samtidig nåtidig.
Hollys essentials nye kolleksjon med klær til baby og barn er bygget på prinsippene om kjærlighet, tillit annerkjennelse og håp. Holly's vil alltid bruke de mykeste og reneste materialer som skaper nærhet og trygghet for barnet. 
Dundelina lager tøy til jenter mellom 3-10 år. Kolleksjonene baseres på et unikt konsept med kombinasjon av bøker/litteratur og barneklær. Deler av historier kommer til live i klærne i form av detaljerte broderier med detaljer du ikke finner på noen andre barneklær.
myCinnamonGirl er barneklær med preg av nostalgi og tidløs sjarm. Det er håndsydde detaljer på hvert plagg som skaper noe yndig, søtt og fantasifullt.

Ha en fortsatt fin sommer..

Vibeke