søndag 25. desember 2011

Så var julaften over.

Vi koste oss stort alle små og store i går på julaften. Barnegudstjeneste kl 14.00 for å få inn den rette julestemningen mens herr epleskrinet hadde matvakt hjemme :) Kalkun var ferdig til mine foreldre kom i 17.00 tiden. Så synd at man blir altfor raskt mett når man har fått laget til noe så godt. Det ble pakket opp pakke på pakke til roen senket seg i halv ti tiden. Jeg fikk ny telefon, jippi . Nå slipper jeg at den slår seg av mitt i samtaler, synes det kan bli litt plagsomt i lengden.

Det har vært stille i vår barneklær nettbutikk siste dager, men regner med det braker løs igjen snart når prisene begynner å settes ned. Ha en fortsatt fin jul .. Vibeke

onsdag 21. desember 2011

God jul ..

Hei
Det er veldig lenge siden jeg har brukt bloggen her inne på blogspot. Jeg har fått egen blogg inne under nettstedet mitt. Bloggen der er litt kjeldig synes jeg og jeg klarer ikke helt å bestemme meg hvilken jeg skal bruke. Det har vært en hektisk førjulstid og det har vært mye pakker med flotte klær som har blitt sendt ut fra epleskrinet.

Jeg forsøker hele tiden å gjøre nettbutikken mer bruker vennlig. Er det noen av dere som har en liten eller ei lita under 2 år. Jeg har samlet alle babyklær i 2 kategorier. Det er en kategori hvor alle babyklær til gutt er samlet og en kategori hvor alle babyklær til jente er samlet. Et klikk inn og du finner alle på en plass :)
Her er noen av bildene du kan finne der...





Ha en god jul alle ..

Vibeke